Sangundervisning

For dem, der kan lide at synge og har lyst til at blive mere fortrolig med stemmens brug.

Grundlæggende tror jeg på det hensigtsmæssige i at være legende til stede i det syngende og talende nu, i stedet for at lade sig forstyrre af domme og forventninger i forhold til præstationen. Derfor er principper som indre motivation og anerkendelse et afgørende fundament i undervisningen.

I et stemmetræningsforløb lærer du grundprincipperne for at få stemmen til at klinge og kontrollere den i autentisk tale og sang. Vi arbejder med energi, støtte, afspænding, klangdannelse, personligt udtryk, frasering. Kursusudbyder er Odsherred Dag- og Aftenskole

 

Workshop

SOLISTWORKSHOP
På solistworkshop træner vi – at synge solo! At være til stede i sig selv, at finde og kende sine egne lyde og klange. At lege og improvisere med stemmen. Som i stemmetræning (se dette punkt/link) løber indre motivation og anerkendelse som en rød tråd gennem forløbet. I workshops på 2 eller 3 dage indrages eventuelt pianist, skuespiller og meditationsguide.
En
 solistworkshop kan forløbe over 1, 2 eller 3 dage.

 

KORWORKSHOP
På en korworkshop skærpes opmærksomheden, lytningen, nærværet ved hjælp af sjove sangøvelser, rytmer og improvisation.  Vi forbedrer evnen til at synge rent ved hjælp af viden om klangdannelse, harmonisk bevidsthed, krop og støtte m.m. Elementer fra Stemmetræning indgår.